Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenkip met runderrookvlees en knoflook recept
Citroenkip met runderrookvlees en knoflook recept

Citroenkip met runderrookvlees en knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak de kip schoon, spoel de binnenkant met water schoon en dep hem droog. Hak de bosuitjes fijn. Hak de citroenen in stukken. Hak de knoflook fijn. Meng de citroen met bosuitjes, tijm en knoflook in een kom. Vul de kip met het citroenmengsel. Bind de poten met touw samen. Leg de kip in een bakblik en wrijf hem in met olijfolie. Bedek de kip met rookvlees. Dek de kip af met alu-folie en braad hem in het midden van de oven in 1,5 uur gaar. Verwijder het alu-folie en laat de kip in 15 minuten bruin worden. Laat de kip op een warme plaats rusten en snijd hem in stukken. Verwijder de vulling.

Allergenen Informatie

Voor dit citroenkip met runderrookvlees en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven