Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen met kerriesaus recept
Kalkoen met kerriesaus recept

Kalkoen met kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kalkoenfilet in kleine blokjes. Snipper de sjalotjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de sjalotjes glazig en bruin. Voeg al roerend de pasta toe en fruit het even mee. Voeg de kalkoenblokjes toe en roerbak ze tot alle stukjes met de pasta bedekt zijn. Voeg de tomatenblokjes al roerend toe en laat het geheel afgedekt op laag vuur 1 5 minuten zachtjes pruttelen. Meng de maizena met iets water tot een papje en voeg het al roerend toe aan het kalkoenmengsel. Laat het geheel onafgedekt 5 minuten inkoken. Bestrooi het gerecht met koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoen met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven