Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kentucky kip recept
Kentucky kip recept

Kentucky kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de kippenvleugels/kipfilet. Frituur ze in porties een minuut of 5 in zonnebloemolie of bak de goudbruin. Laat de kippen vleugels/kipfilet goed uitlekken op keuken papier. Fruit in de nog warme lege wok de laos met knoflook. Doe vervolgens de kip er bij en schep het geheel goed om. Voeg de keukenstroop toe en doe er een scheutje ketjap manis bij. Blijf goed omscheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kentucky kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven