Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Pesto Royale recept
Kip Pesto Royale recept

Kip Pesto Royale


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote ovenschaal. Verdeel daarin de olijfolie, grof gesneden tomaat, ui en bassilicum.
Pers 1 teen knoflook daarin en strooi wat Italiaanse kruidenmix over het geheel.
Snijd de kippenborst vlak door tot 2 dunne plakken. Wrijf deze aan beide zijden in met rode pesto.
Leg een helft gesneden kippenborst in de ovenschaal x 4. Pers daar overheen een 2e teen knoflook.
Leg nu dun gesneden spek erover, 2e helft kippenborst erop leggen en eveneens met dun gesneden spek afdekken.
Het geheel licht overstrooien met bruschetta.
45 minuten in de oven op 180 graden C.
Bereid de tagliatelle zoals op de verpakking staat vermeld.
Roerbak de groente in een wok met een klein beetje olijfolie.
Serveer op een ruime schaal de roerbakgroente met daar overheen de tagliatelle en daarop verse peterseliesnippers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip pesto royale recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven