Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip tikka met bloemkool recept
Kip tikka met bloemkool recept

Kip tikka met bloemkool


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


In braadpan boter verhitten. Kip in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aan kip toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Aardappelschijfjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Saus aan kipmengsel toevoegen en geheel ca. 1 5 minuten laten sudderen. Nectarines wassen en in schijfjes snijden. Aardappelschijfjes over vier borden verdelen. Kip tikka erover scheppen. Garneren met schijfjes nectarine.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip tikka met bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven