Smoor van kip
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van granny
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- De stukken fruiten in de samen met de gesnipperde , uitgeperst knoflookteentje en het .
- Zoveel water toevoegen tot de onder staat, zoveel erbij doen dat het donker gekleurd is en wat , , kruidnagel, en van elk ± 1 theelepel toevoegen.
- Zachtjes koken tot het vlees gaar is.
- Kook intussen de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
- Bak de goudbruin in de koekenpan.
- Vlak voor het opdienen plakjes gebakken aardappel bij de roeren.
- Serveren met warme rijst.
- Zet , sambal en seroendeng op tafel voor de liefhebbers. (u kunt ook evt.
- stukjes rode paprika met de en het vlees mee fruiten).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ajam smoor Passar Putih455m
-
Recept
Ajam smoor djawa (stoofschotel met kip)41u30m
-
Recept
Smoor van kip41u
-
Recept
Ayam Smoor Djawa41u30m
-
Recept
Ajam Smoor45u
-
Recept
Ajam Smoor Siliwangi445m
Variaties op Smoor van kip
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Smoor van kip | 1 | Gevogelte |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje en margarine
- bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje en margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- bouillonblokje en margarine kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 127 kcal | 6% | 508 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |