Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippendijen met sesamkorstje recept
Kippendijen met sesamkorstje recept

Kippendijen met sesamkorstje


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Maak de marinade door alle ingrediŽnten daarvoor door elkaar te roeren. Laat de kippendijen minstens 1 nacht hierin marineren. Verwarm de oven voor op (hete lucht) 185ļC. Leg het afgedepte vlees in een ovenschotel, borstel er wat marinade overheen en zet ze in de oven. Het eerste halfuur afgedekt met aluminiumfolie. Laat het vlees ongeveer 1 uur garen: regelmatig omdraaien en bestrijken met de marinade. De laatste 10 minuten de sesamzaadjes erover strooien.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse salade. Kan ook koud gegeten worden als borrelhapje of onderdeel van een buffet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippendijen met sesamkorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven