Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenragout recept
Kippenragout recept

Kippenragout


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Neem een pan met 1,5 liter water. Doe hier in de kip, laurierblad, foelie, ui, stukken wortel en kippenbouillonblokjes. Laat dit ongeveer anderhalf uur heel zachtjes koken. Pluk vervolgens het vlees van de kip. Ongeveer 100 gram boter smelten en 10 eetlepels bloem toevoegen. Laat dit heel zachtjes een paar minuten garen, Voeg dan de kippenbouillon met een soeplepel toe en de slagroom. Steeds wat bouillon toevogen tot de ragout de juiste dikte heeft. Voeg het kippenvlees, champignons en de Mexico melange toe. Naar smaak Maggi toevoegen.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven