Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiprollade met kerriesaus en rozijnen recept
Kiprollade met kerriesaus en rozijnen recept

Kiprollade met kerriesaus en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 100 gram boter in een braadpan en bak hierin de rollade rondom bruin. Sluit de pan en braad de rollade, onder af en toe keren gedurende ca. 45 minuten. Laat de rozijnen wellen.
Verwarm 50 gram boter in een pannetje, voeg de bloem toe en roer tot één geheel, giet de bouillon scheutje voor scheutje erbij en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de gewelde rozijnen en kerrie (hoeveelheid naar smaak) toe en breng op smaak met zout en peper
Neem de rollade uit de pan en serveer met de saus.

Serveersuggesties

In plaats van rozijnen zijn noten ook erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiprollade met kerriesaus en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven