Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kiprollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los het bouillonblokje op in 500 ml heet water.
Dep de schnitzels droog, halveer ze over de lengte en klop ze wat vlakker. Bestrooi de schnitzles met zout en peper. Bestrijk iedere schnitzel met 1 theelepel pesto, verdeel de salami over de schnitzels, rol ze op en prik de rolletjes vast met houten prikkers.
Pel en snipper de knoflook en de uien. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak daarin de kiprollades rondom op hoog vuur. Bak de ui mee. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Laat ca 15 minuten afgedekt smoren.

Lekker met doperwtenrisotto.
Neem de kiprollades uit de pan en houd ze warm. Roer 50 gram mascarpone door het braadvocht en breng aan de kook.
Roer de maizena glad met 2 eetlepels koud water en bind de saus met de maizena. Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiprollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kiprollade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk allemaal maar kan het ook zonder zout en dus ook met een evt. vervanger voor boullion?
    Jbw gaf dit recept op 6 mei 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven