Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Los het bouillonblokje op in 500 ml heet water.
    Dep de schnitzels droog, halveer ze over de lengte en klop ze wat vlakker.
  2. Bestrooi de schnitzles met en .
  3. Bestrijk iedere schnitzel met 1 theelepel , verdeel de over de schnitzels, rol ze op en prik de rolletjes vast met houten prikkers.
    Pel en snipper de knoflook en de uien.
  4. Verhit de in een grote pan en bak daarin de kiprollades rondom op hoog vuur.
  5. Bak de mee.
  6. Blus af met de bouillon en breng aan de kook.
  7. Laat ca 15 minuten afgedekt smoren.

    Lekker met doperwtenrisotto.
    Neem de kiprollades uit de pan en houd ze warm.
  8. Roer 50 gram door het braadvocht en breng aan de kook.
    Roer de glad met 2 eetlepels koud water en bind de saus met de .
  9. Breng op smaak met en .
25
25
25

Variaties op Kiprollade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kiprollade
VariatieAantalGang
Kiprollade met rode kool, appel en noten1Gevogelte
Kiprollade-aardappelovenschotel met verse groente1Ovenschotels
Kiprollade met vruchten1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout, salami, zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kiprollade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk allemaal maar kan het ook zonder zout en dus ook met een evt. vervanger voor boullion?
Jbw 6 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
144 kcal
7%576 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kiprollade