Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipwraps met bieslook dip recept
Kipwraps met bieslook dip recept

Kipwraps met bieslook dip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Dep de kipfilets droog en breng op smaak met zout of kipkruiden.
Verhit de olie in een pan en bak er de kip ca. 7 minuten per zijde in.
Halveer intussen de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd hem in stukken.
Maak de little gem schoon en snijd hem in reepjes. Pel de ui en snijd hem in reepjes.
Neem de kip uit de pan. Bak de paprika en de ui in het bakvet. Snijd de kip klein.
Neem van het vuur en meng door de sla.
Verdeel het mengsel over de tortillawraps, bestrooi met ca. 2/3 van de kaas en klap dubbel.
Leg de tortillawraps op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de overige kaas. Bak 9 minuten in de oven.
Was voor de dip de bieslook, schud het droog en hak het fijn. Roer de kwark en de bieslook/oregano door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipwraps met bieslook dip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven