Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met kip, champignons en spinazie recept
Risotto met kip, champignons en spinazie recept

Risotto met kip, champignons en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui, de knoflook en paprika even in de olijfolie. Bak dan de champignons kort mee. Voeg daarna de risottorijst toe en fruit deze mee tot deze glazig begint te worden.
Voeg daarna de helft van de bouillon en de witte wijn toe en gaar deze op een middelmatig vuur. Blijf af en toe roeren.
Als de rijst te droog wordt dan wat bouillon toevoegen. Kruid de kipfilet met kipkruiden. Verhit de olie in een pan en bak de kipfilet rondom gaar en bruin. Haal de kip uit de pan en smoor de spinazie in het overgebleven vet en vocht tot hij net geslonken is maar wel mooi groen blijft. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de kipfilet toe als de risotto droog en gaar is. Voeg de room toe, meng de de parmezaanse kaas erdoor en tenslotte de spinazie. Breng op smaak met zwarte peper,

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met kip, champignons en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven