Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajur Lodeh Ajam recept
Sajur Lodeh Ajam recept

Sajur Lodeh Ajam


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Plaats de ingesneden en in assemwater gemarineerde drumsticks 15 minuten onder de grill. Maak in de vijzel een boemboe van: kemirienoten, knoflook, ui, trassi, ketoembar en suiker en fruit deze in 2 eetlepels olie samen met laos, gesneden Spaanse peper sereh en salamblad. Blussen met assemwater nadat er 1 gesneden tomaat bijgedaan is. Vervolgens 1 kopje water, de kip ,de santen en evt. 1 theelepel bouillonpoeder toevoegen en gaarstoven. Eventueel water toevoegen om aanzetten te voorkomen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajur lodeh ajam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven