Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse kip in tomatensaus recept
Spaanse kip in tomatensaus recept

Spaanse kip in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit olijfolie in een braadpan en bak hierin de kipfilets aan beide kanten bruin. Haal ze uit de pan.
Pel en snipper de ui. pel de knoflookteentjes en hak ze fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten, snij de paprika in reepjes.
Hak de olijven.
Fruit de uien en de knoflook aan in het overgebleven bakvet.
Voeg de paprika, de tomaat en de ham toe en bak het geheel ca. 5 minuten. Leg de kip weer terug in de pan en voeg de wijn en de olijven toe. Laat het geheel in een pan met deksel afgedekt op een laag vuur ca. 30 minuten zachtjes smoren. Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse kip in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaanse kip in tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Precies t recept gevolgd maar het is erg smakeloos en zeer waterig. Zonde van je tijd
    Lisa Heesterbeek gaf dit recept op 8 september 2017 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven