Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenshaas met salade recept
Gevulde varkenshaas met salade recept

Gevulde varkenshaas met salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels, in plakjes gesneden, in een bodempje met water met zout in 11 minuten gaar. Giet af en laat de aardappelschijfjes afkoelen tot ze lauwwarm zijn.
Snijd de varkenshaas als een envelop open en schep er de tapenade in. Druk het vlees dicht en bind rondom vast met keukentouw. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper.
Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de varkenshaas in 10 minuten bruin en van binnen rosÚ of net gaar.
Rooster intussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en strooi ze op een bord.
Verdeel de slamelange met de aardappelplakjes over 4 borden. Druppel er de resterende olijfolie en wijnazijn over.
Snijd elke varkenshaas in 2 stukken. Leg het vlees op de salades. Verdeel er de reepjes tomaat, de olijfringetjes en de pijnboompitten over en serveer.

Serveersuggesties

Gebruik in plaats van varkenshaas, kipfilet of ribkarbonade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaas met salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven