Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje Parmezaan recept
Varkenshaasje Parmezaan recept

Varkenshaasje Parmezaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in plakken en dep droog met keukenpapier. Bestrooi de plakken aan beide kanten met zout en peper. Leg ze op een schaal en bestrooi ze met de kaas.
Verhit een theelepel olie in een gourmetpannetje en bak een plakje varkenshaas in 6.5 minuten gaar,tot de kaas iets is gesmolten.
Draai het vlees niet om maar laat het aan één kant zachtjes garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje parmezaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven