Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie in roomsaus recept
Andijvie in roomsaus recept

Andijvie in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de andijvie schoon, snijd deze in dunne reepjes en was deze. Breng in een pan een bodempje water met een beetje zout aan de kook. Doe de andijvie dan in de pan en laat deze 15 minuten koken. Voeg daarna de boter, koffieroom, melk, nootmuskaat en een snufje zout toe. Roer in een kopje de ma´zena met wat water tot een papje en bind hiermee de andijvie. Lekker met gehaktballetjes en macaroni.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijvie in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven