Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Tjampoer recept
Atjar Tjampoer recept

Atjar Tjampoer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boemboe maken in de vijzel van: Ui, kemirienoten, suiker, koenjit, djahe en in reepjes gesneden Spaanse peper. Boemboe goed fruiten en blussen met 1/2 kopje water. Bloemkoolroosjes en julienne gesneden wortels, paprika en komkommer toevoegen alsmede de geschaafde kool en de sperciebonen. Koken tot beetgaar. Nog een 1/2 kopje water, de azijn, de suiker, het bouillonblokje en de mosterd toevoegen. Goed roeren en op zoetzure smaak afmaken. Kan enige dagen in de koelkast bewaard worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar tjampoer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Atjar Tjampoer heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Niks aan, veel te Hollands en niet echt Indisch.
    Y.D. Jordan gaf dit recept op 18 december 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven