Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccolischotel met ragout recept
Broccolischotel met ragout recept

Broccolischotel met ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien fijnsnijden. Broccoli in kleine roosjes verdelen en in ongeveer 4 minuten beetgaar blancheren. Hak de gember fijn. Voeg gember, kalfsragout en eventueel 1 deciliter melk toe en verwarm goed door. Breng op smaak met peper. Was de peterselie en hak het fijn en bestrooi vlak voor het serveren de ragout met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccolischotel met ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven