Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groente in tempuradeeg recept
Groente in tempuradeeg recept

Groente in tempuradeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de frituurpan. Roer het tempuradeeg door het koude water. Snijd de prei in vieren zodat je een kwast krijgt en dan in stengeltjes van 5 centimeter. Halveer de worteltjes en de sperzieboontjes. Maak van de broccoli roosjes. Hussel alles door de deegmix en laat het 1 voor 1 in de frituurpan glijden. Juist niet alles tegelijk want dan wordt het 1 klont. Bak niet teveel in 1 keer en niet te lang. Zo\'n 2 minuten per groente is al goed. Laat de portie\'s even uitlekken op het keukenrolpapier en doe er wat zout over. Het is dus allemaal lekker knapperig en niet vet dus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groente in tempuradeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven