Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentespiesen recept
Groentespiesen recept

Groentespiesen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat 8 houten spiesen 30 minuten in koud water weken om te voorkomen dat ze later verbranden. Vermeng in een kommetje de yoghurt met de chutney, knoflook het citroensap en wat zout en peper. Doe de uitjes in een pan kokend water, breng opnieuw aan de kook en giet af. Steek de uitjes, maiskolfjes, courgetteplakjes, champignons en kerstomaten aan de spiesen. Leg de spiesen op de bakplaat en bestrijk ze met het yoghurtmengsel. Leg ze 10 minuten onder de voorverwarmde grill tot ze goudbruin kleuren. Keer ze regelmatig om en kwast ze opnieuw met het yoghurtmengsel. Leg ze op de borden en garneer ze met de slablaadjes.

Allergenen Informatie

Voor dit groentespiesen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven