Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensalade met druiven en verse kaas recept
Pompoensalade met druiven en verse kaas recept

Pompoensalade met druiven en verse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius. Meng 2 eetlepels olie in een grote kom en voeg een theelepel komijn, 1 theelepel koriander en een beetje zout en peper naar smaak toe. Meng de parten pompoen hier door heen. Leg de plakken pompoen op een bakpapier beklede bakplaat. Bak de pompoen in ca. 30 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 220 graden Celcius. Bak de druiven in een 2 eetlepels olie op halfhoog vuur al omscheppend enkele minuten tot ze licht geblakerd zijn. Voeg 3 eetlepels azijn en 1 theelepl suiker toe en schep alles om tot de suiker is gesmolten. Verdeel de pompoen, de druiven en de kaas over de vier borden en besprenkel met de warme azijn. Garneer met de walnoten

Serveersuggesties

Leg eerst op de borden enkele blaadjes sla of spinazie alvorens de pompoen enz. over de borden te verdelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensalade met druiven en verse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven