Gegrilde Portabella met roerbakblokjes, groente en kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van scorpio
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwijder de steeltjes van de portabella's.
- Doe wat op de hoeden van de portabella's en grill ze 2 min in de grillpan.
- Haal ze van het vuur af en leg ze in een ovenschaal.
- Snijd de steeltjes van de portabella's fijn.
- Snijd de roosjes los van de .
- Snijd de overige groente in blokjes en bak alles 2-3 min met wat in een pan.
- Voeg hier wat aan toe en roer het geheel nog eens goed door.
- Zet het vuur uit en laat de groentemix staan tot nader gebruik.
- Bak de roerbakblokjes met de kerrie -en in 2 min.
- goudbruin.
- Voeg hier de groentemix aan toe en laat 5 min verder garen.
- Breng op smaak met .
- Haal vervolgens van het vuur af en roer de creme fraiche en er doorheen.
- Snijd de in kleine stukjes en voeg deze aan het geheel toe.
- Vul de portabella's met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over heen.
- Doe de portabella's 3 min.
- in de oven op 200 graden C.
- Leg wat sla op een bord.
- Maak dit aan met een beetje en basamico azijn.
- Leg de gegrilde portabella's er bovenop.
- Garneer het met de en basilicum.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas en balsamico azijn
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- kookroom en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 219 kcal | 10% | 438 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 14 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |