Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwkost met geschaafde kaas recept
Rauwkost met geschaafde kaas recept

Rauwkost met geschaafde kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de artisjokken schoon. Kort de bladeren een flink stuk in, verwijder de stelen en de harde buitenste bladeren en snijd ze vervolgens doormidden. Verwijder eventueel hooi en snijd ze tenslotte in flinterdunne plakjes, die u in een kom koud water met een scheutje citroensap legt. Was de andijvie, laat hem uitlekken en snijd hem in reepjes, die u samen met de artisjok in een schaal legt. Leg de geschaafde kaas erop en maak het gerecht aan, vlak voor dat u het gaat serveren, met een in de blender gemaakt sausje van olijfolie, walnotenolie, het sap van 3 citroenen en een snufje zout. Maak af met een beetje zeer fijn gehakte peterselie en veel peper uit de molen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rauwkost met geschaafde kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven