Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool van oma recept
Rode kool van oma recept

Rode kool van oma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rode kool klein en doe deze in een ruime pan. Voeg een kop water en een kop suiker toe, altijd een gelijk deel water als suiker. Laat dit 10 minuten zachtjes koken. Snidj ondertussen de appels en de ui in stukjes. Voeg deze toe en laat nog eens 20 minuten koken. Op smaak maken met azijn en zout. Vaak is 1 rode kool erg veel, de rest kan goed in de diepvries bewaard worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool van oma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven