Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Roergebakken asperges met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal van de gewassen asperges de houtachtige onderkanten af. Schil de witte asperges (de groene hoeven niet geschild te worden). Verdeel de groenten in stukjes van 4 cm. Snijd de uien in ringen. Schil de gember en pel de knoflook en hak ze fijn. Halveer de Spaanse peper , verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de hamsoorten in dunne reepjes. Halveer de tomaten en serveer deze apart in een schaaltje. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de rode peper, gember en knoflook tot ze gaan geuren. Schep de asperges en de uitjes en roerbak 3.5 minuten. Voeg de bouillon toe en verwarm de groenten op een hoge stand zodat het vocht wat kan verdampen. Schep de ham door het gerecht en voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met mie of rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken asperges met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven