Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige groentenschotel recept
Romige groentenschotel recept

Romige groentenschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. Deze in 5 min. koken met wat zout. Boter verhitten, laten uitbruizen en de olie toevoegen. Roerbak de groenten ongeveer 3 min. Dan de aardappelblokjes toevoegen. Op smaak brengen met zout, peper en kerrie. 5 min zachtjes laten pruttelen. Toevoegen room, mosterd en de citroensap. Overdoen in schaal en de peterselie erover doen. De geraspte kaas is naar keuze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige groentenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven