Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomandijvie met ham, mosterdpuree en ribkarbonade recept
Roomandijvie met ham, mosterdpuree en ribkarbonade recept

Roomandijvie met ham, mosterdpuree en ribkarbonade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 minuten gaar.
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de andijvie in 2 porties toe en roerbak 2- 3 minuten tot het wat geslonken is. Bak de ribkarbonades in 25 gram boter aan beide kanten in ca. 8 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi met zout en peper.
Houd warm.
Voeg de kookroom en de hamreepjes aan de andijvie toe en verwarm nog 1.5 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de aardappelen af, stamp ze met rest van de kookroom en de mosterd tot en romige puree.
Serveer de andijvie met de mosterdpuree en de karbonades.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roomandijvie met ham, mosterdpuree en ribkarbonade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven