Roomandijvie met ham, mosterdpuree en ribkarbonade
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
Bereidingswijze
- Kook de in weinig water met zout in 20 minuten gaar.
Verhit de in een hapjespan en fruit de 3 minuten. - Voeg de in 2 porties toe en roerbak 2-3 minuten tot het wat geslonken is.
- Bak de ribkarbonades in 25 gram aan beide kanten in ca. 8 minuten goudbruin en gaar.
- Bestrooi met zout en peper.
Houd warm.
Voeg de en de aan de toe en verwarm nog 1-2 minuten op laag vuur. - Breng op smaak met zout en peper.
Giet de af, stamp ze met rest van de en de tot en romige puree.
Serveer de met de mosterdpuree en de karbonades.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kookroom
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 208 kcal | 10% | 832 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |