Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer boontjes recept
Sajoer boontjes recept

Sajoer boontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Trek van de poulet minmaal 1/2 liter bouillon. Bak de aardappelblokjes bijna gaar: Doe de aardappelblokjes in een koekepan met 1 koffielepel boter. Deksel op de pan en op een laag vuur de aardappelblokjes garen. Ca. 15 min. en nogmaals 15 min. zonder deksel ui, knoflook, kemirie-noten, trassi en pepers fijnwrijven (tjobek of keukenmachine) en ca 3 min. fruiten in de boter in een wok/wadjan. salam, laos, azijn, zout (pas op, de bouillon is al zout), suiker en tamarinde pasta toevoegen. Vlees en groenten bij de kruiden doen, bouillon toevoegen en alles in de bouillon gaar koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer boontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven