Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Savooiekool met kruidenkaas recept
Savooiekool met kruidenkaas recept

Savooiekool met kruidenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kool in dunne reepjes en kook de kool gaar in ongeveer 20 minuten. Laat de kool goed uitlekken en doe deze terug in de pan. Smelt een klontje boter in een steelpan en voor het echt begint te bruinen, voeg je de gesnipperde ui toe. Even zacht laten worden en dan de in reepjes gesneden katenspek toevoegen. Even laten uitbakken maar niet te hard. Vervolgens het bakje kruidenkaas in de pan en aanlengen met melk tot je een mooi glad sausje hebt gekregen. Naar smaak nog wat peper toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit savooiekool met kruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven