Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sla fan us Heit recept
Sla fan us Heit recept

Sla fan us Heit


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sla fijn snijden en in een schaal doen. 1 dikke eetlepel met suiker er over strooien. Daarna besprenkelen met azijn. Niet te veel. Je kan later beter bijvoegen dan eerst te veel gebruiken.
Het gekookte eitje in plakjes snijden en over de sla doen.

Serveersuggesties

Sla zoals in de oorlog veel gegeten werd, omdat het goedkoop was en er grote schaarste was. Het recept is door de jaren heen in de familie gebleven. De suiker kan worden vervangen door vloeibare zoetstof (stevia of ander merk). Zo is het recept ook nog eens caloriearm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sla fan us heit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven