Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes in kaassaus en rookworst recept
Spruitjes in kaassaus en rookworst recept

Spruitjes in kaassaus en rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Reinig de spruitjes en kook ze gaar. Laat klontje boter smelten en voeg melk en kruiden toe. Breng onder voortdurend roeren aan de kook. Los wat aardappelzetmeel op in een beetje koude melk en voeg toe aan de kokende melk. Roeren tot het geheel dik wordt. Neem van vuur en voeg de kaas toe. Nogmaals roeren en toevoegen van spruitjes en gesneden rookworst. Opdienen met gekookte aardappelen. Smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes in kaassaus en rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven