Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toemis polleng oedang (matig gekruide doperwten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de laos schoon en rasp deze fijn.
Maak de laos schoon en rasp deze fijn.
Maak de peper schoon en snij deze in zeer dunne ringetjes.
Maak de peterselie schoon en hak deze zeer fijn.
Meng de sjalotjes, pepers, trassi en laos met elkaar.
Verhit de olie in een wok en fruit dit mengsel samen met de garnalen in de olie.
Blus het vervolgens met water en doe de santen en de doperwten erbij.
Voeg ook de kokosroom bij het geheel.
Laat de kokosroom onder af en toe goed omscheppen van de erwten tot de helft indampen.
Voeg de ketjap en garnalen toe en schep het geheel goed door.
Proef het gerecht en voeg naar smaak, suiker, citroensap en wat zout toe.
Meng vlak voor het opdienen de peterselie door het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis polleng oedang (matig gekruide doperwten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven