Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Voorjaarsragout met gehaktballetjes recept
Voorjaarsragout met gehaktballetjes recept

Voorjaarsragout met gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de wortels en de asperges in stukken, snipper de uien. Kneed de tartaar, een ui, de kwark, de kruiden en eventueel het paneermeel tot de grote van pingpong balletjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Braad de gehaktballetjes gedurende 5 minuten in de hete olie in een pan met dikke bodem. Neem ze uit de pan, fruit in het braadvet de rest van de ui, de wortels en de asperges. Roer er 125 mililiter water door met het bouillonblokje. Laat het geheel met het deksel op de pan gedurende 8 minuten zachtjes koken. Roer de kookroom erdoorheen. Bind de saus en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de gehaktballetjes in de saus. Schep op vier borden de rijst en schep hier het gehaktballetjesmengsel op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit voorjaarsragout met gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven