Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met bacon recept
Witlof met bacon recept

Witlof met bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


De witlof in een grote pan doen en water toevoegen. Breng dit aan de kook. Wanneer de witlof beetgaar is, deze uit de pan halen en op de kop uitlaten lekken in een vergiet.
Als ze goed uitgelekt zijn, snij je de witlof in de lengte een keer door. Je draait de bacon voorzichtig om de gehalveerde stronkjes heen.
Koekepan op het vuur zetten, wanneer deze heet wordt, de witlof met de bacon erom heen in de pan leggen, boter is niet nodig aangezien bacon al vrij vet is. Af en toe omkeren zodat alle kanten mooi bruinig zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven