Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met ham en kaas uit de oven recept
Witlof met ham en kaas uit de oven recept

Witlof met ham en kaas uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de onderkant en de bittere kern van de stronkjes weg.
Was ze onder de koude kraan.
Leg de stronkjes in een koekenpan en giet de melk en het water erover. Neem een pan waar de stronkjes net in passen. Voeg het zout toe en breng het geheel aan de kook. Leg een deksel op de pan en laat het witlof in 20 minuteb zachtjes net gaar koken.
Laat ze uitlekken.
Wikkel dan elk stronkje in een plak ham, leg ze in een ingevette ovenschaal en leg op elk stronkje een plak kaas.
Doe tussen en aan weerszijden repen paprika.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 graden C. of gasstand 6.
Bak het gerecht ongeveer 10 minuten of tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met ham en kaas uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof met ham en kaas uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ziet er allemaal erg lekker uit.
    Danielle gaf dit recept op 20 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven