Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zelf loempia's maken recept
Zelf loempia's maken recept

Zelf loempia's maken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding:
Leg de mihoen 1 minuut in het kokende water.
uit laten lekken en grof hakken.
Snijd de shii-take, de wortel en de kool in dunne reepjes.
Meng alles met knoflook, sojasaus, basterdsuiker, de gehakte noten en peper en zout naar smaak.
Denk aan de noten. Die zijn vaak al gezouten.
Laat de rijstvellen ontdooien en kwast ze in met water.
Beleg elk vel met een deel van het groentemengsel.
Vouw het vel een keer over de vulling, klap de zijkanten er over en rol ze op.
Verwarm de olie op 180 graden celsius en bak de loempia's in porties van 3 a 4 stuks goudbruin.
Slamat Makan.

Serveersuggesties

Heerlijk met Thaise loempiasaus of babi-pangangsaus. Zoals u merkt, zijn dit vegetarische loempia's. Wilt u er vlees in hebben dan 2 kipfilets in dobbelsteentjes door de kipmarinade even aanbraden en dan bij de vulling doen. Maakt u gebruik van bladerdeeg dan geen water gebruiken maar het laatste randje dichten met eiwit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zelf loempia's maken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zelf loempia's maken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me heerlijk ga ik proberen.
    Bezoeker gaf dit recept op 30 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven