Andijvietaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm in.
  2. Laat de ontdooien, bekleed hiermee de springvorm en prik met een vork gaatjes in de bodem.
  3. Strooi er wat in.
  4. Maak de schoon, snijd ze in reepjes, was deze en laat het uitlekken.
  5. Schil de , was ze en kook ze gaar in een pan met een beetje water en .
  6. Verhit de in een wok roerbak hierin eventjes de en schep dit in de springvorm.
  7. Snij de in plakjes en leg deze op de .
  8. Roer het los met de , , en .
  9. Giet de af, stamp ze fijn en giet er het -melkmengsel door.
  10. Schep de aardappelpuree op de plakjes .
  11. Bak de taart 40 minuten in en voorverwarmde oven van 180 graden C.
  12. Bak in een pan de uit en verdeel deze over de taart.
25
25
25

Variaties op Andijvietaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Andijvietaart
VariatieAantalGang
Andijvietaart2Ovenschotels
Andijvietaart met jonge kaas1Vegetarisch
Andijvietaartje1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en rookworst past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
851 kcal
42%3404 kcal
Vetten
37 g.
52%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
87 g.
33%348 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Andijvietaart