Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool - broccoli taart recept
Bloemkool - broccoli taart recept

Bloemkool - broccoli taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Bladerdeeg laten ontdooien, Bloemkool en broccoli schoonmaken en in kleine roosjes snijden. Dit alles beetgaar koken (4 min) in ruim water met zout. Gehakt rullen en kruiden. Groente in een vergiet uit laten lekken. Quiche vorm bekleden met bladerdeeg (gaatjes er in prikken en bestrooien met paneermeel). Groente en gehakt er over verdelen en de kaas als laatste er over verkruimelen. In een kom eieren los kloppen met roomkaas, zout en peper. En dit mengsel over de schaal verdelen. Taart in midden van oven zetten ca. 20 min. bakken. Amandelschaafsel er over strooien en dan nog eens 15 min bruin bakken. Serveren met tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool - broccoli taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven