Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brie-courgettetaart recept
Brie-courgettetaart recept

Brie-courgettetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien. Vet een springvorm in met olijfolie. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de sjalotjes in ringetjes. Snijd de courgette in halve plakjes. Snijd de tomaatjes in reepjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalotjes met courgette 5 minuten al roerend op hoog vuur. Bekleed de springvorm met bladerdeeg en druk de randen goed aan. Prik gaatjes in de bodem van het deeg. Bestrooi de bodem met paneermeel. Verdeel de sjalotjes met courgette en tomaatjes erover. Snijd de brie in plakjes en verdeel het erover. Klop de eieren los met de room en zout. Schenk het eimengsel over de taartvulling en bestrijk de deegranden ermee. Bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brie-courgettetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven