Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige cake met feta en zongedroogde tomaat recept
Hartige cake met feta en zongedroogde tomaat recept

Hartige cake met feta en zongedroogde tomaat


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Vet een cakeblik in met olijfolie.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de zongedroogde tomaten met de peterselie fijn.
Meng de bloem met de gist en klop de eieren met de olijfolie erdoor tot een glad beslag. Voeg de zongedroogde tomaten en de feta toe en roer alles nog eens goed door. Schenk het beslag in het cakeblik en bak de cake in ca. 45 minuten gaar, Controleer met een satéprikker in het deeg of de cake gaar is (hij moet er droog uitkomen.
Haal de cake uit de vorm en laat hem op een rooster afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige cake met feta en zongedroogde tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven