Italiaanse hartige taart met mozzarella-tomaten-pesto
- Herkomst Italie
- Categorie Hartige taarten
- Hartige taart recepten
- Bereiden
- Kookboek van eleanor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Deeg laten ontdooien.
- Oven voorverwarmen op 225 °C.
- in plakken snijden, het liefst van eigrootte.
- in plakjes snijden in de verticale as.
- Ovenvorm invetten en bekleden met deegplakjes.
- Deegbodem met vork inprikken en besmeren met .
- en tomaat erover verdelen.
- Knoflook pellen, boven kommetje uitpersen en olie erdoor roeren.
- Taart besprenkelen met olie en in midden van oven in ca. 30 minuten gaar bakken.
- verkruimelen en over warme taart verdelen.
- Taart nog ca. 2 minuten terug zetten in warme oven tot iets zacht wordt.
- Uit oven halen en overvloedig olie-tomatensap mengsel uitgieten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg, mozzarella, pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 255 kcal | 12% | 1020 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |