Pompoenquiche

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kook het vruchtvlees van de zonder de pitten ongeveer 5 minuten.
  2. Fruit in een koekenpan de fijngehakte en de tenen knoflook en voeg hier een klein handje verse aan toe.
  3. Voeg daarna de eraan toe en bak nog op laag vuur nog even door.
  4. Bedek ondertussen een bakvorm met .
  5. Klop de met een scheutje en een flinke hand geraspte en voeg evt peper en zout toe.
  6. Schep de in de bakvorm, doe daar bovenop een laagje van de bacon of gerookte kip en schenk daarover het eimengsel.
  7. Bak op 180 graden C.
  8. ongeveer 30 minuten in de oven.
  9. Als het knapperig is, is de quiche klaar.
25
25
25

Variaties op Pompoenquiche

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pompoenquiche
VariatieAantalGang
Pompoenquiche1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Pompoenquiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies
RESET

Het smaakt echt heel apart.
15 december 2013
Super smakelijk en gezond!
C 2 oktober 2013
En in plaats van het vlees heb ik zachte geitenkaas gebruikt, maakt het nóg beter.
Iteke 12 oktober 2012
Inderdaad, ik heb hem ook zonder vlees gemaakt en was echt verschrikkelijk lekker.
Iteke 3 mei 2012
Heb hem gemaakt, maar hij is lekkerder zonder vlees er bij!
Amorie 7 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
444 kcal
22%1776 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoenquiche