Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziepizza met magor recept
Spinaziepizza met magor recept

Spinaziepizza met magor


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de spinazie gedurende ca. 4 minuten in de magnetron. Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de uien- en paprikaringen zachtjes. Neem het pizzadeeg uit het blikje, rol het af, snidj de plak deeg doormidden volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg de 2 pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de bodems met een laagje tomatensaus en houd daarbij de randen 2 cm vrij. Verdeel achtereenvolgens de spinazie, de plakjes salami, de ui- en de paprikaringen, de magor, de olijven en de geraspte kaas over het pizzadeeg. Bak de pizza in 15- 0 minuten goudbruin.

Serveersuggesties

Pas een andere kaassoort toe (milder, pittiger). Voor een vegetarische pizza mag de salami worden weggelaten. Serveer een salade van kropsla, tomaten en verse basilicum. - Drink hierbij een sopele fruitige rode wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziepizza met magor recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven