Spinaziepizza met magor
- Herkomst Italie
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Magnetron
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Ontdooi de spinazie gedurende ca. 4 minuten in de magnetron.
- Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius.
- Verhit een scheutje in een pan en bak hierin de uien- en paprikaringen zachtjes.
- Neem het uit het blikje, rol het af, snidj de plak deeg doormidden volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg de 2 pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Besmeer de bodems met een laagje en houd daarbij de randen 2 cm vrij.
- Verdeel achtereenvolgens de spinazie, de plakjes , de - en de paprikaringen, de magor, de en de geraspte kaas over het .
- Bak de pizza in 15- 0 minuten goudbruin.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- pizzadeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- blauwschimmelkaas en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2259 kcal | 112% | 4518 kcal |
Vetten | 43 g. | 62% | 86 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |