Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uientaart met danish blue recept
Uientaart met danish blue recept

Uientaart met danish blue


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uien lichtbruin en laat het afkoelen. Vet een springvorm met een doorsnede van 24 cm in en bekleed hem bet het bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem. Klop de eieren los met zout en kookroom. Verdeel de uien over het bladerdeeg en schenk het eimengsel erover. Bak de uientaart 40 minuten in het midden van de oven bruin en gaar. Snijd de danish blue in reepjes en leg ze de laatste 5 minuten op de taart en laat de kaas smelten.

Allergenen Informatie

Voor dit uientaart met danish blue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven