Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische macaroni recept
Indische macaroni recept

Indische macaroni


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni gaar.
Doe de gare macaroni in een ingevette glazen ovenschaal.
Roer er de gerapte kaas en de hamreepjes door de macaroni.
Los het bouillonblokje op in een kopje hete melk en schenk dit bij het mengsel.
Schenk nog melk toe tot de macaroni onderstaat en maak op smaak met peper.
Strooi nog wat paneermeel over de macaroni.
Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 180 graden voor ongeveer 1 uur tot de melk.
Verdampt is en er een bruin korstje op zit.
Laat de macaroni afkoelen en snij er dan punten uit. Het moet heel compact zijn.

Hou je van pittig dan 2 bouillon blokjes oplossen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische macaroni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven