Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrierijst met kip, appel en banaan recept
Kerrierijst met kip, appel en banaan recept

Kerrierijst met kip, appel en banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Zet de rijst alvast op. Volkorenrijst heeft een kooktijd van ongeveer 40 minuten.
2. Fruit de ui in de wok met de uitgeperste knoflook.
3. Voeg de in kleine reepjes gesneden kipfilet toe. Wacht even tot de kipfilet gaar en een beetje bruin is.
4. Voeg de kerrie toe.
5. Roer goed om en voeg de in geschilde en in blokjes gesneden appel toe.
6. Laat de appels warm worden en voeg de rozijnen toe.
7. Eventueel wat water of kookvocht van rijst toevoegen voor smeu´gheid.
8. Voeg de geraspte gember (of kleingesneden gekonfijte gember) toe.
9. Als het bijna klaar is voeg je de in plakjes gesneden bananen toe.
10. Even warm laten worden.
11. Voeg tenslotte de gekookte rijst toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrierijst met kip, appel en banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven